Denna dagen är min…


Tänkte jag skulle ägna hela denna dagen mer eller mindre till mig själv. Började med löpning i morse, och när jag kom hem så kopplade jag lille Popcorn (BAMBAM kan inte hänga med på långa promenader då han inte orkar längre) och begav mig ut på en Powerwalk! Solen skiner här i Göteborg, eller åtminstone vid kusten där jag bor!

BAMBAM fick vara hemma och ”gossa” med Stefan i stället, något han var väldigt nöjd med att få ha Stefan helt för sig själv! 🙂

bild bambambus3

Åt sen frukost när vi kom hem och tog mig sedan en lång dusch och tvättade håret och gjorde en inpackning. Tänkte jag skulle göra måla naglarna lite senare! Just nu har jag väldigt korta naglar för jag älskar att plantera och gräva rabatter och det gör att naglarna blir därefter, men dom växer så snabbt ut så det gör ingenting. Själv skulle jag inte kunna tänka mig att göra lösnaglar, men alla gör naturligtvis som dom vill. Jag har sett för många dåliga exempel på vänner som gjort det i många år och fått vågiga och sköra naglar. Jag har fina naglar och stenhårda så det finns liksom ingen anledning att göra det! Kanske hade jag tänkt annorlunda om jag inte haft det.

Skall även måla tånaglarna, även om ingen ser det nu när man snart inte kan ha öppna skor längre, så är det själva känslan tycker jag! Att man känner sig fin! Det är viktigt!

Skall även sätta mig ner och planera maten för nästa vecka. Viktigt att planera mat om man vill försöka äta nyttigt och/eller om man har en stressig vardag. Har man en nedskriven plan så är det mycket lättare att hålla sig till den. För min del är det rutin, men för er som inte prövat, är ett tips att ge det en chans för allting blir så mycket enklare i vardagen med lite planering. Om ni dessutom vill gå ner i vikt för att nå ett mål är det nästan ett måste för då finns det inga utrymmen för några utsvävningar eller extra mellanmål och ni kommer aldrig bli hungriga för ni har en plan! Ett tips bara! 🙂

Dagens outfit ser ut så här! Nya jeans från Circle of Trust, men ny tröja från Circle of Trust. Jeansen hittar ni HÄR i vår webshop. Tröjan finns i rött och grönt men den har jag inte hunni lägga in ännu!

DSC02020

Jag hoppas ni inte missat den helt underbara figursydda jeansskjortan i stretch, finn inte jättemånga kvar och det är ett riktigt kap kan jag lova!

DSC01997

Nu skall jag fixa och trixa lite…vi ses här inne lite senare..

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.