Designers Guild Collection Spring/ Summer 2015


I dag har vi haft besök av Martina som är Designers Guild representant här i Sverige och Norden!  Det är alltid lika roligt att träffa Martina och så klart en rolig känsla att få se kollektionen i verkligheten och få känna och klämma lite på tyger och annat!

bild 5-1

Som vanligt, och detta säger jag varje säsong, så överträffar Designers Guild alltid sig själva och sin tidigare kollektion och det är en av anledningarna varför jag har valt att jobba med just Designers Guild i så stor utsträckning som vi gör. Många tror att Designers Guild endast består av mönster och färg, men det är helt fel. Jag tror inte jag vet någon motsvarande leverantör som har så mycket tyger av olika slag och då menar jag allt från mönstrade, enfärgade, bastyger, sidentyger, linnetyger, bomullstyger, fodertyger, möbeltyger och tyger för offentlig miljö.

bild 4-2

Designers Guild väljer självklart att marknadsföra sig med sina ”outstanding” mönstrade tyger och miljöer för det finns ingen som slår dom på fingrarna där. Hela tiden försöker konkurrenter göra liknande, men ingen klarar det som Designer Guild, att skapa fantastisk miljöer med alltifrån tapeter, mattor, möbler, textilier och det där lilla extra med detaljer som gör en helhet! Att dom dessutom gjort en färgpalett som gör att du enkelt kan kombinera förra säsongens kuddar och tyger med nästa gör att du kan alltid förnya din miljö lite grand utan att byta mer än några få detaljer.

Denna säsongen kommer Designers Guild dessutom med en helt nytt sortiment av enfärgade mattor i en mängd färger och i olika storlekar. Dessa mattor kommer vara specialbeställda och kommer ha en beställningstid på ca 3-4 veckor.

Jag kommer med fler bilder inom kort!  🙂 🙂

Nu är våren snart här för mig i alla fall!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.