Designers Guild i blått


Visst tycker vi om blått väldigt mycket i Sverige! Tänkte jag skulle göra ett blått inlägg för att ge er lite inspiration1460_London_AW11_PRpreview

Den här bilden nedan har jag visat innan, men den innehåller Designers Guild nya stolar och är så vackert tagen uppifrån, tänk att addera lite olika stolar runt matsalsbordet, har sett att Mio Möbler har flera rustika fina bord till bra priser just nu!

0045_Furniture_SP13preview  

De har ett runt bord som är fullständigt bedårande!! Det är dessutom 1,35 i diameter vilket är en bra storlek!! Ett runt bord får inte vara för litet med risk att se futtigt ut, men alla har inte en sal att sätta sin matsalsmöbel i ! Bordet kostar 6990 kr. Gå in på Mio Möbler och titta!

Woodstock_10001_27114

De har även ett rustikt bord som är rektangulärt, också fint!! Storleken är 220×100 och bordet kostar 9990 kr, bra pris på mycket fina bord!

isabelle_20891

Tänk då att placera ett antal av de stolarna från Designers Guild rund dessa bord, klädda i olika tyger….eller likadana om man hellre vill ha det!

0715_AW12preview

Härliga kuddar i turkosa färger

savine-aqua-cushion-main

Får man inte sommar känsla så säg!!

1891_Kim_SS12preview

Det gäller att man har simultankapacitet, jag håller på att laga mat samtidigt som jag bloggar. Gjorde en fantastiskt god taco-paj med äggstanning i botten istället för pajskal. Det blev verkligen supergott! Serveras sallad till med olivolja och lite flingsalt på och feferoni och gräddfil serveras till! Supergott!! Så här fin blev den!

1417_Kim_SS12preview DSC01496

Nu inväntar vi bara Stefan och Popcorn som skall komma hem från dagens arbetspass, dom är ju kompanjoner…hihihih 🙂

Så här fin var Popcorn och Bambam igår kväll när dom tittade på TV! 🙂DSC01489

Blir nog en extra Powerwalk för mig idag…!

 

 

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.