Designers Guild möbler


I går vann jag en budgivning på en auktion för en utställnings-piece till butiken! Jätteroligt men den kommer ta 2-3 veckor innan jag får den. Har även några mer budgivningar som jag skall vara med i och hoppas att få! Det fina med inredning är att det blir en liten extra dimension att blanda lite olika stilar! Det behöver inte alltid vara strikt modernt! Därför tycker jag att Designers Guild verkligen har lyckats med sina senaste möbelkollektioner, där det finns något för alla!

Soffan nedan är en s k modul soffa som man kan bygga lite hur man vill, modern och jättefin. Fördelen med Designers Guild möbler är att man får klä dem i vilket tyg man vill till skillnad från möberbutiker där det alltid finns ett begränsas antal tyger att välja mellan. Hos Designers Guild finns det 1000-tals.

ss13_global_4

Soffan här nedan finns i lite olika varianter, både med djuphäftade knappar och utan, smat med olika typer av ben för att få just det uttrycket på möbeln som man önskar i sin egen miljö. Här har dom klätt soffan i olika  tyger, något som man får göra hos Designers Guild och det kostar inget extra, man betalar bra för tyget man väljer så klart!

ss13_global_3

De här vackra sofforna nedan finns även som stol och denna modellen heter cosmopolitan. Fåtöljen ni ser i bild heter Julep. Dessa möbler är fantastiskt sköna att sitta i och utseendet förändras med vilket sätt man beslutar att klä sina möbler, något vi gärna hjälper till med och guidar. Det är också fantastiskt fint att välja några olika fåtöljer att ha mittemot sin soffa som man enkelt kan flytta runt.

1338_Ciarascura_Blue_AW10preview

Här nedan har ni Julep som soffa istället. Visst är den vacker. Tyget heter Phipps och finns i många färgställningar

Layout 1

Schäslongen och soffan på bilden kommer från Designers Guild, de andra möblerna är omklädda äldre möbler, men med Designer Guild tyg.

Pav_CasCo_HP_AW12preview

Välkomna in i butiken och titta på alla fantastiska modeller av möbler som finns! Jag lovar att det finns något för alla! Just nu har vi REA i butik och webshop så passa på. Webshoppen hittar ni HÄR

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.