Göteborgsvarvet och nytt porslin från Designers Guild


Idag är det Göteborgsvarvet, och det kommer att gå bra att ta sig till butiken, men lite värre att ta sig därifrån när vi stänger vid 14:00! Kanske man skall springa detta nästa år? Nu har jag lite dåliga knän p g a att jag under drygt 10 år stått på en Stair-master (trappmaskin) 1,5 timma 6 dagar i veckan, och kört spinning som intruktör på den tiden när man skulle raca med ”lite” motstånd….detta ihop lyckades få min knän att inte palla trycket så jag har en förslitnings-skada…som innebär att jag inte kan springa alltför långt på asfalt…och 2,2 mil är nog lite för mycket. Jag klarar med lätthet strax över milen…men jag skulle kunna träna och se om det skulle fungera!

Idag skall jag sy ytterligare några kuddar, i övrigt blir det nog en lugn dag i butiken för när det är Göteborgsvarvet så brukar vi ha väldigt lite att göra, speciellt när det är så fint väder som det är idag. 🙂

Idag blir det mitt nya förvärv från Filippa K, nämligen den kobolt blå klänningen med slits.

På onsdag i nästa vecka skall jag och min väninna åka till Gekås i Ullared! Hon skall köpa lite saker till sitt nya boende i Spanien och jag skall hjälpa henne att plocka ihop lite roliga saker. Så jag kommer fokusera mycket på inredning, och naturligtvis kommer jag visa er på bloggen sedan! Så på onsdag kväll börjar jag med lite inlägg som förmodligen kommer fortsätta även på torsdagen!

Jag  har ännu inte varit ute och sprungit i denna värmen, men idag får nog bli en första gång och se hur det är att växla från några grader till runt 25 grader! 🙂 kan nog bli tufft men bara man har detta i tanken att det naturligtvis är lite tuffare att springa i värmen så skall det nog gå bra, men jag kan inte räkna med att slå några rekord precis.

Tänkte jag skulle visa en fin bild på Designers Guild nya porslin, som ännu inte finns i Sverige men förhoppningsvis har jag det snart i butik!

jinshi-porcelain-main - Copy

Dom har även kommit med en ny kollektion med ljusstakar! Finns än så länge bara i Londonbutiken!

jinshi-candle1-main

Ytterligare en handgjort keramik från Designers Guild, finns också i Londonbutiken!

solimene-tableware-stylish-handmade-tableware-main1

Ja, då behöver jag nya skåp med plats för mer porslin helt enkelt :)!

Hoppas ni får en skön lördag i solen och passa på att njuta nu av det fina vädret! 🙂 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.