Jeans-kampanj 60% på jeans!


Letar ni nya jeans med hög kvalitet till lågt pris…sluta titta och gå in i vår webshop där vi säljer ut hela vårt lager från Circle of Trust till med 60% alltså under halva priset! Circle of Trust är ett välkänt märke som gör helt underbara jeans i mjuk stretch så har du inte testat dom innan så bör du absolut göra det!

Så här kommer lite tips och bilder skall även försöka ta lite fler bilder men vi får se om jag hinner med! Jag har valt att ta in jeans som inte är superlåga i midjan för att jag själv vet att jag och mina kunder föredrar att de är lite högre och dessutom är det allra högsta mode just nu!

Börjar med att visa de beige modellerna en som är slimfit och är tajt men med mycket stretch i och normal i storleken och helt smal nertill. Första gången man tar på sig ett par av Circle of Trust så tror man kanske att man inte kommer att få på dom för att dom ser och är smala så man får hjälpa till lite att dra upp dom först till knät och det är bara första gången ni behöver göra så för sedan kommer dom bli som ett andra skinn!

Denna modellen heter Marney Was Coconut Slim Fit. Supersnygg på och har du aldrig haft ett par Slim Fit innan för att du tror att du inte passar i det, köp dessa du kommer absolut aldrig att ångra dig.

marney-wax-coconut1  marney-wax-coconut2

Sedan kommer vi till den modellen som är baggy och heter Zoe Powder Coconut Baggy Fit, här få jag be er gå ner en storlek för dessa är så mjuka och sköna och när man skall stänga jeansen så finns det hur mycket stretch som helst i dom. Dessa jeans är ett par att älska och när man vill känna sig bekväm men snygg. Detta är paret ni skall köpa. Det följer dessutom med ett bälte med nitar som är supersnygg så bara det gör saken ännu mer prisvärd! Supresnygga tack vara sin raka modell ner till och som gör att man ser smal ut, men med så mycket stretch!

zoe-powder-coconut1 zoe-powder-coconut2

Om ni vill ha en mer klassisk blå färg och som passar super nu till våren då  skall ni välja Marney Denim Skinny Fit. Normala i storlek och sitter som en smäck. Helt underbar blå färg och med ett ljusare parti i fram som gör att dom ser lite slitna ut men inte har det där trasiga utan man kan få ha slitna jeans utan att dom går sönder. Älskar färgen!

marney-dnm-shredded-indigo1 marney-dnm-shredded-indigo2

 

Sedan kommer vi till dom jeansen som har lite slitningar med redan från början och heter Cooper DMN Selvage Blue, dom är supersköna men är lite kortare och skall vara så! Själv älskar jag dessa jeans men man får vara lite försiktig när man tar på dom så man inte fastnar i någon av de redan slitna hålen! På mig sitter dessa tight och inte som på bilden, men nu ha jag en ganska tränad rumpa också! De passar perfekt till sommaren när man har andra skor då dom är lite kortare. Gillar dessa skarpt.

cooper-selvage-blue cooper-selvage-blue-closeupcooper-selvage-blue-back

 

Finns även en supersnygg jeanssjorta i stretch till men den är extremt liten i storlekn så man måste gå upp minst en storlek men det skadar inte att gå upp 2 storlekar. Det fick jag göra så själv har jag en Large! Den är figursydd och är en av de snyggaste skjortorna jag sett och haft…och har…men nu finns det bara två stycken kvar.

dsc01997

Gillar man svart och med tuffa detaljer jag då skall ni prova dessa. Trots alla detaljer på så är dom otroligt stretchiga och helt normala i storleken. Jeansen heter Karley DNM Eagle Black Vintage och dom går lite åt antracit. Supersköna och sitter som en smäck.

 

DSC06755

Denna tröjan hör egentligen till och är supersnygg, men den är stor i storleken så du kan med fördel gå ner en storlek och den är oversized

 

DSC06757

DSC06730

kaley-dnm-eagle-grey-vintagebackwebshop kaley-dnm-eagle-grey-vintagewebshop

 

Hoppas ni hittar något ni gillar och i er storlek och att jag kunnat guida er rätt här! Passa nu på i vår jeanskampanj med 60% rabatt. Vissa modeller kostar bara några hundra kronor! Ni hittar alla jeans HÄR

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.