Klippa hundar och lite annat!!


Idag skall Bambam och Lufsen bli fina och klippta, för Hanna som är Stefans dotter jobbar med att trimma hundar. Hon är superduktig och ska starta eget inom en snar framtid!! Jag lovar att återkomma om var och när så att även ni kan gå till henne med era hundar, åtminstone ni som bor i Göteborg!!

Ni kommer få se resultatet senare idag! Speciellt Bambam behöver bli av med mycket pläls för allting fastnar i honom just nu så han ser mer ut som ett skogstroll, med mossa överallt…Mulle kanske!! 🙂 🙂  

Så här fina var dom i morse när dom låg i soffan allihopa och myste medans jag bloggade! Visst är dom fina, dom är superkompisar allihopa….Bambam som är mest svart är den som busar mest med lille Popcorn, men som ni ser så myser gärna Popcorn och Lufsen. Lufsen är den mer frökenaktiga vovven!! 🙂 🙂DSC01512

Tyckte mig känna igår att våren är på väg, och då¨skall helt plötsligt allting göras på en gång. Man skall sätta fina små blommor i krukor, kratta gräsmattan, tvätta altanen för att inte tala om den stora gräsmattan och alla träd och land jag har i sommarstugan, samtidigt som dom har grävt upp delar av min tomt för kommunalt VA! Fast dom är inte riktigt klara hos mig än så jag vet inte om jag skall vänta med detta och börja uppe i huset så länge!! Jag brukar sätta potatis i slutet av mars….det blir sent odlat i år! Potatis till midsommar är bara att glömma om man inte sätter några i hinkar då förstås!!

Jag har redan en grill men såg att dom kommit med ytterligare en ny färg hos Weber…fin va? 🙂

getimage

DSC00252

Har fotograferat lite ur senast boken, tycker miljön ser så sommrig och fin ut! Gillar den fina tapeten i svart/vitt, naturligtvis från Designers Guild!!

DSC00251

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.