Lite blilder på mina nya krukor! 2 kommentarer


I går planterade jag resterande krukor med blommor, det blev salvia, murgröna, silvereld och stjärnöga. Skulle haft två verbena med det hade dom ingen, så jag kan säkert komplettera senare!

DSC02851 DSC02915

Urnorna som jag planterade igår ser ut så här!

DSC02859

Köpte även två fina silverkrukor med blommor utanpå i keramik som jag skall ha på borden utomhus, dom väger ganska mycket, men där jag bor så blåser det en del så det är bara bra!!

DSC02850 DSC02913

Sedan återstår planteringar nere i sommarhuset, och där skall jag plantera följande! Jag älskar pelargoner!! Särskilt rosa!

DSC02855

Vi grillade kött och åt sallad med nukokt sparris och majskolvar! Hmm!

DSC02865 DSC02853 

Vi var nere en sväng och tittade hur det gått med grävningen…och det ser förstås ut som kriget, men det får man ta! De är inte riktigt färdiga då de inte kommer igenom till grannen! Men lille Popcorn som inte riktigt bekantat sig med sommarhuset ännu tyckte det var toppen….och eftersom han är så busig så hände det som jag befarade. Han sprang rakt ut i vattnet utan att veta om det, gissa om han blev förvånad, som tur var gick det bra och denne lille tuffe vovve gick bara upp ur plurret igen och sprang vidare ! Det blev en dusch för honom så han fick av sig allt saltvatten! 🙂 Just nu är det mer jord än gräs på min tomt, men det beror på grävningen!

DSC02890 DSC02887

Alla odlingar har kommit efter, men salladen tittade i alla fall upp. 🙂

DSC02904

När vi kom hem så åt vi jordgubbar med glass! 🙂

DSC02912

Det var lite bilder från gårdagen, nu måste jag skynda mig och åka till jobbet!! 🙂


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Lite blilder på mina nya krukor!

  • pretty Inläggsförfattare

    Hej Åsa, Vad roligt att du gilla min blogg. Krukorna har jag köpt hos en blomsteraffär här i Torslanda som heter ”A Fast Flower”, vet tyvärr inte vem leverantörne är! Men kolla med dina lokala blomsteraffärer!
    MVH
    Berith