Liten julgran och tåg till vovvarna!


Nu har jag även börjat dekorera den fina lilla julgranen jag köpt till vovvarna. Den skall fyllas med rosetter och små hundben klädda i folie! Det är jul även för hundar nämligen! Julgranen köpte jag på Ica Maxi med ledljus som går på batterier.

Folie är tacksamt att slå in i för man behöver bara lite och så har det just den funktionen jag ville. Att det syns på utsidan vad som döljer sig på insidan eftersom det är så formbart!

img_9237 img_9238

Sedan knyter jag ett lagom långt snöre om benet för att sedan knyta i det i granen med en fin rosett!

img_9239

Oerhört svårt att titta på när man inte får några ben, ni ser väl hur lidande han titta på mig…hihihihihhi! Min lilla fining!

img_9236

Ett litet adventståg som också skall fyllas med godis till vovvarna som sedan skall sitta snällt på morgonen och vänta på sin lilla lucka! Det blir en rolig övning för vovvarna! Popcorn är redan väldigt intresserad.

img_9234img_9243

Rom byggdes inte på en dag så det är fortfarande lite pyssel kvar men än är det några veckor till första advent! Ni missade väl inte mina fina tapetserade bokstäver jag gjorde i helgen. Bara att plocka fram tapet-rester man har hur förrådet!

img_9195

Ni hittar det inlägget HÄR! Hoppas ni får en fantastisk tisdag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.