Lördag


Oj, jag vet inte vad som hände i går kväll. Jag hade för mycket jag var tvungen att färdigställa och glömde helt bort att blogga! Är även uppe tidigt denna morgon för att fixa massa arbete jag måste få gjort! Så jag hoppas ni har lite tålamod med mig men ibland så blir det helt enkelt bara för mycket och jag vill absolut inte missa Let´s Dance heller! Såg ni det? Benjamin är helt otrolig, fantastiskt kul att se! Pernilla måste vara en otroligt stolt mamma.

Nu skall jag skriva färdigt några brev och sedan skall jag fixa mig i ordning. Här i Göteborg ser i alla fall vädret ut att bli fint, så jag hoppas på en fin löptur när jag kommer hem om jag har någon energi kvar förstås! 🙂 🙂

På måndag börjar provtryckningen av vårt VA (vatten/avlopp) system, så nu närmar det sig med stormsteg! Roligt så klart!

Ni missar väl inte alla fina klänningar i vår webshop för vår- och sommarkollektion från Pernilla Wahlgren Collection, tryck på bilden nedan så kommer ni direkt till alla klänningar! 🙂 Under varje produkt så kan ni läsa i texten när beräknad leveranstid är, vi gör så här för att klänningarna tar slut så väldigt fort och nu kan du därför i lugn och ro bestämma vilken eller vilka klänningar du vill ha och vi skickar inte ut fakturan förrän vi levererar klänningen!

12465_61a1ad3a

Hoppas ni får en bra lördag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.