Möbler till uteplats och lite annat!


Idag har jag haltat omkring på min vrickade fot, men jag tror att det redan känns lite bättre, jag har lindat den hårt och igår vilade jag mig, men gick även lite på den så det blir genomströming av blod! Jag har bestämt att jag inte får träna på en vecka och utvärdera där efter! Känns som ett bra ock klokt beslut! Förvånansvärt för att vara mig, när det gäller mig själv! 😉

Skall visa er vad jag har kikat på sista tiden då jag visuellt håller på att inreda delar av mitt sommarhus som ännu inte finns!! Skall även byggas en ny terass och jag tittar på dessa möbler. Kommer ni ihåg att jag tidigare i vår visade er ert bord jag var vädligt förtjust i? Det är fortfarande det som hägrar och nu tror jag att jag även hittat stolar till som jag vill ha, så här ser det ut! Dock vill jag ha ett större bord och fler stolar än vad bilden visar!

DSC02772 DSC02773

Vi har även börjat skissa på själv utbyggnaden och längs den ena kortväggen skall vi ha ett vitrinskpå, och då hittade jag detta som överensstämmer med stil och vad jag vill ha. Så vi får väl se om det blir byggnation eller köp! Fin miljö, men ”för vitt” för min smak, men det är vackert! Jag älskar att inreda i olika stilar hos våra kunder, men det är skillnad på att inreda åt någon annan och vad man gillar bäst själv!! Jag tror dock att det är en föutsätting att gilla alla stilar för att kunna hjälpa andra att inreda sin egen stil när man är inredare som jag! 🙂 Det är viktigt att inte förska pracka på andra sin egen stil! Stil är personligt!! Men nu är det alltså skåpet på bilden som fångade mitt öga!

DSC02766 DSC02768

Återigen vill jag slå ett slag för de få klänningar som finns kvar i butiken av Silk Voile klänningarna, de storlekar som finns kvar, finns även i vår webshop HÄR. Vi sålde slut den korta i storlek medium i går….så var på hugget! Vi hoppas dock att vi har några till på gång så håll utkik i vår webshop!

DSC02753

Dessa känningar är på väg in och jag säker på att de kommer gå åt fortare än några andra klänningar! Alla som beställt av mig har jag säkrat och ni andra som inte beställt ännu se till att göra det snarast så jag kan säkra att även ni får!!

12259_174743b78162ab6bb1b30bfeb993dc04 12096_911626477b99f1b9045cb9248793d35b

Nu skall jag fixa mat och åka ner till min lilla sommarstuga för att se hur grävningen har gått! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.