Sänglinne till vårens ankomst!


Jag måste fortsätta visa alla dessa vackra sänglinne som vi nu har i vår webshop! Denna vår har vi verkligen extra många fina och denna säsong har vi gjort det enkelt genom att de ligger i färdiga kit, med ett singel påslakan 150x210cm tillsammans med en kudde i storlek 50x60cm! Alla dessa vackra sängkläder kan ni hitta i vår webshop HÄR.

Här kommer Kashgar Linen som är ny för säsongen. Går i toner av beige och lite grått!

Den färgsprakande med en botten i vitt och svart gör detta påslakan väldigt balanserat och fantastiskt!

Detta påslakan känns som våren! Härliga milda toner men ändå färgglatt! Vem blir inte glad av att gå och lägga sig i dessa vackra sängkläder.

Couture Rose är ett annat helt underbart sänglinne med sitt storskaliga mönster!

Älskar man som jag blått och lila i kombination, ja då kan man inte låta bli att älska även detta vackra påslakan med blomman Iris som storskaligt mönster.

Det är något visst med att bädda sängen ren med nytt sänglinne! Linne som frasar lite när man går och lägger sig! Vet inte hur ni bäddar men jag har börjat med så kallade fitted sheet som är lakan med resår i som man lägger runt madrassen. Mitt enda orosmåln gällande det är att jag inte kan mangla dom och har oerhört svårt att lägga in dom i linneskåpet för jag tycker ju om när allting ligger snyggt i mina skåp. Men jag måste säga att dom är oerhört praktiska!

Ni hittar alla våra sänglinne i vår webshop HÄR

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.