Snart semester och ledighet!


Har ni börjat er semester ännu? Jag börjar min på tisdag i nästa vecka! Skall bli så fantastiskt skönt. Har verkigen jobbat hårt de här första 5,5 månaderna på mitt nya jobb! Jag ser fram emot min ledighet och visst har jag lite planer.

Först och främst skall vi göra klart showroom med allt vad det innebär. Skall bli så roligt att kunna pyssla på dagarna utan att vara störd av möten och annat!

Sedan har vi tänkt oss den obligatoriska turen till Österlen och Skåne. Stefan kommer från Ystad och varje år åker vi en tur i detta vackra landskap och självklart är vovvarna med. Boss skall få bada i havet och titta på horisonten och jag har faktiskt påbörjat ett blogginlägg om ställen man måste besöka! Det finns så många smultonställen! Så tips kommer på det. Har även tänkt skriva om vilken väg man skall köra för att få se allt det vackra på bästa möjliga sätt!

Sedan skall jag självklart åka hem till min mamma en sväng och spela Bil-Bingo med henne och fika och laga mat ihop. Min mamma har fyllt 85 år och hon är det absolut coolaste mamma du kan ha! Allmänbildad som få och det finns inga frågor som hon inte har svar på. Så att delta i en frågesport med henne är helt totalt lönlöst! En av hennes favoritsysselsättningar är att lösa korsord och frågesporter, det säger ungeför allt!

Sist men absolut inte minst så skall jag så klart pyssla om min helt underbara trädgård och orangeri. Detta är det absolut bästa beslut jag tagit någonsin, att bygga ett orangeri och jag fattar inte att jag inte gjort det innan (jo det fattar jag för jag har helt enkelt inte haft tid innan) Just nu växer tomaterna stora, men tanken är att jag skall odla vindruvor där till nästa år! 🙂

Bild från förra året när vi precis var klara. En fantastisk tid när vi letade kristallkrona och lampetter, och hittade precis det vi ville ha! För att inte tala om det helt fantastiska betongbordet!

Många middagar har ätits är och hela vintern och hösten har vi tillbringat våra middagar och fikastunder här!

Att det skulle bli så användbart hade jag bara kunnat drömma om, det har fatiskt blivt än mer användbart än jag trott! För att inte tala om vår fantastiska lilla mini-köksträdgård som jag har ännu mer planer för! Ideérna slutar aldrig att komma!

Hoppas ni får en underbar dag. Själv har jag många viktiga möten i dag och hoppas så klart att alla går bra! 🙂

 

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.