Tufft mode med skinn och cobalt!


Nu när jag sitter/ ligger här hemma så blir det en del surfande på nätet och titta på coola outfits. Ni vet ju att jag älskar att sätta ihop kombinationer. Jag handlar bara i set och skulle aldrig någonsin handla något på impuls, eller någon enstaka topp. Nu när jag har lite mer tid så tänkte jag sätta ihop set som kanske inte är så typiskt för mig. Nämligen med byxor!

Jag har då fokuserat lite på skinnbyxor. Jag har själv just klickat hem ett par i konstskinn, jag skulle själv troligen aldrig köpa ett par äkta skinnbyxor (bäst jag inte skriver aldrig för man vet ju inte, har nämligen klickat hem ett par i konstskinn) och det skulle jag inte göra av den anledningen att jag oftast till 90% har klänning eller kjol på mig, så jag skulle inte tycka det var värt kostnaden för något jag använder så sällan. Men för någon som alltid eller oftast använder byxor så är det definitivt värt pengarna och därför gav jag tips på två varianter, en fusk och en äkta skinn!  I dag har man utvecklat en metod för tillverkning av skinnbyxor och har därför stretch även i äkta skinnbyxor. Fantastiskt tycker jag, så dom är väldigt sköna att ha på.

Som alltid så lägger vi pengar på olika saker och jag lägger hellre mer pengar på en snygg skinnjacka som man kan ha länge och till olika outfits! Så här kommer mitt lilla kollage och som vanligt kan ni bara länka er vidare till det ni tycker är snyggt!

  1. Cobalt mockajaccka II 2. Cobalt klackskor II 3. Cobalt mobilskal II 4. Mobilskal svart/vitt II 5. Cobalt/Rosa Mobilskal II 6. Axelbar Volangtopp II 7. Fusk skinnbyxor II 8. Cobalt Volangtopp II 9. Svart Klacksko II 10. Bikiniöverdel II 11. Bikinitrosa II 12. Volangtopp i svart skinn II 13. Volangtopp i vitt skinn II 14. A-skuren skinnkjol II 15. Cobaltblå sneakers II 16. Hög svart sneakers med kedjor II     17. Cobaltblå väska II 18. Äkta skinnbyxor

De cobaltblå klackskorna är bara så snygga så man nästan får andnöd! Nu skall jag klicka hem resterande av delar för en lite extra cool outfit till mig som ni kanske inte är vana att se mig i, men jag tycker att man alltid skall försöka att ändra stil så att man inte fastnar i ett fack.

Hoppas ni får en fantastisk tisdag!!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.