Ullared – Del 5 och lite annat


Som ni vet vid det här laget så var jag på Gekås i Ullared i onsdags i förra veckan. Ni kan följa mina tidigare ”4-delar” HÄR jag gjort om diverse fina prylar jag köpte själv, men även en del som jag fotagraferade och skrev priser på!

Men det fanns speciellt en sak som är ett måste den här tiden på året när det snart är dags för öppna skor! Det är något som heter Baby Foot. Kostar 149 kr på Ullared. Världens bästa sätt att få fina fötter redo för snygga högklackade skor med öppen tå och häl. Köp det, ni kommer inte att ångra er!! 🙂 🙂 

DSC01794

Bruksanvisning…finns även på svenska för de som tycker det är jobbig med engelska! 🙂 🙂

 

DSC01799

Funderar faktiskt på att åka dit snart igen, det var så kul och det fanns så mycket jag inte hann titta på! 🙂 🙂

Igår uppdaterade jag webshoppen med 5 nya modeller av Pernilla Wahlgren klänningar, och idag skall jag få en ny leverans om allt vill sig väl! Visar foton senar idag! Har haft några kunder i butiken som gillade tapeten i provrummet!!

DSC01739omk3 DSC01740omk

I övrigt kommer det fina tyger till butiken som jag skall sy kuddar av, både för-beställda till mina fina kunder men även några till butiken tänke jag!!

Att det är första maj imorgon är helt otroligt, inte bara det att tiden går fort utan också att det fortfarande är så kallt ute. Jag har fortfarande inte planterat en endaste blomma jag som brukar göra allt i slutet på mars!! Jag har tänkt att här i mitt hus så skall det gå i vita toner på framsidan till mitt hus i cederträ!! När det gäller blommor innomhus så är det bara blommande växter som jag gillar, har inte en enda grön växt och kommer nog aldrig att ha. Fast man skall aldrig säga aldrig har jag lärt mig! 🙂 🙂   

I sommarhuset däremot är det färgglatt som gäller, jag älskar pelagoner och brukar kombinera olika rosa nyanser då jag älskar rosa!!! Jag hoppas det blir tillfälle att visa snart bara det blir lite varmare….tänkte också göra ett inrednignsrepotage hos mig själv i sommar stugan, bl a hur man kan lösa olika funktioner på liten yta!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.