Vårt nya kontor


Nu har äntligen de flesta möbler kommit på plats på vårt kontor och därför tänkte jag visa hur det ser ut nu!

Det som nu äntligen har kommit på plats och som jag verkligen längtat efter är de fina sofforna i launchen! Det är soffor som är 5,8 meter långa på varje sida och i mitten har vi det lite högre bordet med stolar som utgör den plats där vi sitter och äter vår lunch dom dagar vi har med oss lunch till jobbet.

Här en bild från andra håller mot köksdelen till!

Väggen bakom soffan skall ett underbart drapperi komma upp så det är inte klart riktigt ännu! Men snart så!

Imorgon skall en väggmodul monteras i vårt Board Room, och några accesspunkter för wifi skall skruvas på plats! Det sistnämnda är saker man inte ser men som måste fixas!

Väggmodulerna står längs väggen och i övrigt så fattas en soffa som ni kanske ser! 🙂

Kontoret har verkligen blivit allt det som jag planerade för! Tänk att bara för 4 månader sedan rev vi ner varenda vägg på denna ytan av 708 kvm enligt ritningen jag gjort, och det känns fantastiskt att ha inrett kontoret på rekordtid och fått till allting så bra.

En del som flera som tittade på ytan under byggnation var oroliga över var de takkonstrutioner som ”stack ner” från taket. I dag när det är färdigt så kan dom se meningen med det. För det blir avdelningar på ett fantastiskt sätt och gör att ljuset lägger sig väldigt fint!

Vi har bra med ytor för alla våra möten och det är också roligt att vi kan bjuda in andra som får använda våra ytor när dom behöver komma iväg från sin egen arbetsplats.

Här nedan ett projektrum men gungande stolar! 🙂

Nu återstår alltså bara drapperierna som skall komma på plats och det kommer verkligen ”bli pricken över i” som man säger. I övrigt så saknas en soffa, en tevagn och så den leverans som kom i går och som skall monteras upp i vårt Board Room. Det skall bli så roligt att se när det kommer på plats! Det är ett skåp med skjutdörrar för att ha något att ställa upp mat och dricka på inför våra möten!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.