Byggmöte mer julstök och massage… 2 kommentarer


I dag skall vi ha byggmöte på morgonen, och allt handlar om hur Göteborgs Byggherrar AB nu tänker lösa den uppkomna situationen! Det finns en anledning till att jag inte skrivit så mycket om vårt Showroom på sistone. Det kommer och då kommer ni förstå varför! Jag avvaktar deras agerande som fram till nu varit allt annat än bra.

IMG_3018

Vi har fortfarande inte kommit i fas här hemma då mattan egentligen skulle kommit i går men transporten hann inte hit så den skall komma nu på förmiddagen i stället. Det har inneburit att alla golv är rena och fina men vi har varit tvungna att ta bort allting för att kunna flytta möblerna för att sedan kunna rulla ut mattan som är gigantisk.

Så julgranen står fortfarande ute i boden och här ser lite spartanskt ut. Hundarna är dock nybadade och fina sedan igår. 🙂

IMG_3229

Jag skall även på massage vid lunchtid på grund av att jag har skadat mig i en arm. Armen kan jag inte böja utan smärta i vissa riktningar och det är så illa att jag måste se om de kan göra något, annars får jag helt enkelt gå och röntga armen för något är fel. I veckan kunde jag inte ens hålla skivstången på gymmet när jag gjorde knäböj med just den armen för det gör så ont när jag böjer den så. Så det är inte när jag belastar som det gör ont.

Hoppas ni får en bra förmiddag och jag hoppas jag själv har flera bra anledningar att skriva här sedan, annars kanske jag har dåliga nyheter!

 

 


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Byggmöte mer julstök och massage…