När vi köpte husbil så var ett av mina krav att den skulle ha en ugn. Jag som gillar att laga mat och baka och ville absolut inte känna mig begränsad på semestern. Jag vill kunna baka och laga mat precis som vanligt. Pizza i husbilens gasolugn blir fantastisk och faktiskt snäppet bättre än hemma i vanlig ugn faktiskt. Pizzabotten blir bättre i gasolugn.

Detta behöver du för 4 små pizzor för 2 personer
Ett paket med Santa Maria Taco skal, medium
Santa Maria Pizza tomatsås
Cocktailtomater
1 Mozzarella
120 gram Prosciutto
Hackad Ruccola
Riven Parmesan
Gör så här
Lägg ut bottnarna på bakplåtspapper och sätt ugnen på 225 grader. Stryk ut ett tunt lager med tomatsås på hela botten ända ut i kanterna. Lägg därefter på 6 skivor med cocktailtomat fördelat över en pizza. Mellan tomaterna så lägger du en bit med mozarella. Jag delar alltid mozarellan i 4 delar och skär 6 bitar av varje del för att fördela på de 4 stycken pizzabottnar.

När detta är klart är det dags att sätta in pizzan i ugnen. Sätt in pizzan allra högst upp i ugnen i ca 10-11 minuter. Jag vill gärna att pizzan skall vara lite bränd i kanterna, men det är så klart en smaksak.
När pizzan är klar så fördelar en 1/4 av prosciutto-skinkan över pizzan. Strö sedan hackad ruccola över hela pizzan och riv rikligt med parmesan över hela pizzan. Sedan skär jag pizzan i bitar för att enkelt kunna ta en bit pizza med handen. Mums!


Detta är också perfekt att bjuda på till en fördrink!