Bästa tips på hudlotion!


Detta inlägg innehåller reklamlänka i samarbete med Adtraction

Jag tänkte i dag tipsa er om världens bästa hudlotion. Bloggare över lag brukar tyvärr tipsa om allt möjligt som dom i bland själva aldrig ens har använt. Ni som läser min blogg vet att jag bara tipsar om saker som jag verkligen själv använder eller har provat.

Den här hudlotionen som jag skall tipsa om i dag har jag använt sedan jag var i tonåren. Jag kan inte ens räkna hur många gånger dom bytt utseende på flaskan. Jag kan säga till min fördel att för att vara i min ålder har jag vädigt bra hy och jag kan inte veta exakt vad det beror på men jag har använt denna lotion efter varje dusch i hela mitt liv och jag smörjer alltid hela kroppen inklusive ansiktet dagligen efter varje dusch och jag använder den till hela kroppen.

Jag har en flaska stående i varje badrum för jag smörjer dessutom in mig så fort jag tvättat händerna och den har en perfekt pump.

Till saken hör att jag är en av de få som är tillräckligt dum som ALDRIG har gjort en enda ansiktsbehandling i hela mitt liv. Det där vet jag inte ens om jag har sagt till något, för jag måste vara ett unikum. Jag känner nämligen ingen som inte har gjort det. Dom flesta jag känner gör det regelbundet.

Jag har använt denna lotion i hela mitt liv, och jag kommer inte att byta. För jag vet att den fungerar. Den försvinner fort in i huden, den kladdar aldrig och den återfuktar! Så varför skulle jag testa något annat! Jag har alltid varit jättenöjd. Visst har jag provat andra, men ingen är så bra som denna. Så jag köper alltid på mig ett antal flaskor för jag kan inte leva utan lotion.

Just nu kan man köpa 3 flaskor för priset av två. Där jag brukar handla dom så kostar dom i normalfallet 89 kr styck och nu kostar dom med detta erbjudande om 3 för 2, ringa 49 kr styck. Så passa på att köpa 3 för 2 HÄR.

En annan sak som jag använder med jämta mellanrum och som verkligen fungerar är Silicea för hår och naglar. Tyvärr glömmer jag att ta dom ibland, men det funkar verkligen och efter varje sommar får jag alltid lite sköra naglar så jag tänke att jag passar på att köpa Silicea samtidigt. Ni hittar det HÄR. Även detta är väldigt mycket billigare här om man köper det på nätet.

Det var mina tips för dagen. Lova att ni åtminstone provar hudlotion. Den finns både som parfymerad och oparfymerad och jag väljer alltid oparfymerad och den heter Body Lotion Moist och ni hittar den alltså HÄR. Jag väljer den oparfymerade för det innebär att jag sedan kan ta en parfym i den doft jag vill ha för att inte blanda dofter.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.