Att arrangera med blommor


Särskilt på sommaren så behöver det inte kosta en krona att ständigt ha nya buketter på borden. Naturen sprutar ut nya blommor hela säsongen som man kan plocka av. Att arrangera blommor i små och stora vaser är ett rent nöje på sommaren när man dessutom bara kan plocka alla blommor i naturen.

Blommor
Luktärtor från trädgården

Vid den här tiden på året så är det förutom vackra ormbunkar, gullvivor, kärleksört, massor av andra vackra blad och blommor som många betecknar som ogräs men allt handlar om hur man ser det.

Luktärtor i små vaser

Jag tycker väldigt mycket om att ha blommor i vaser som har vackra färger! Mina Kitchen Aid är nog några av mina favoriter som vaser. Jag har en turkos, en gul och en vit med skrift i guld! Alla lika underbara.

Den vackra krukan nedan har jag köpt på Gekås i Ullared. Jag har ”plättar på snören” i. Krukan finns i ljusrosa och vitt och båda med en guldbård längst ner som skall symbolisera ett fat.

Just nu letar jag nya bokstäver att tapetsera. Jag vill gärna ha dom i lite större storlek och att de skall kunna stå för sig själva!

Min kandelaber har jag rivit av remsor från ett vackert sidentyg och knytit om som band. Allting skall inte vara perfekt och hade jag sytt banden så hade dom inte blivit lika fina enligt mig!

Att arrangera med blommor är ett enkelt knep för att få ett extra trivsamt hem. Det ser så ombonat och vackert ut med fina blommor överallt. Inför nästa vår och sommar har jag storartade planer på att se till att jag får ännu mer blommor att plocka in!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.