Nya loppisfynd på min lilla runda!


I dag måste jag visa er mitt nya loppisfynd på min lilla runda! Min tanke med denna klocka är kanske inte vad ni tror. Förr eller senare så kommer ni får se! Jag leter nämligen ständigt efter detaljer som jag har på min lilla lista och som jag har ett syfte med! Det är lite så jag jobbar!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Loppisfynd-av-prettyhomeblog-e1595159094786-685x1024.jpg

Alltid när jag hittar dom där fynden är jag alltid lite tveksam först. Det hör till på något vis! Mitt senaste fynd, lampetterna var likadant. Sedan när jag kommer hem och få se dom i min egen miljö så blir jag alltid så himla glad över hur fint det är! Det är väl så att på en loppis finns så mycket skräp att det i bland kan vara svårt att ”se skogen för alla träd”.

Jag är i alla fall otroligt nöjd med mitt lilla fynd! 100 kronor kostade klockan! Har jag sagt att lampetterna kostade 20 kr! Älskar mina fynd! Sedan kan man fundera på hur jag kunde tveka att köpa två lampeter för 20 kronor.

Tips för att hitta fynd på loppis

Jag tror dock att den största anledningen till att jag hittar bra grejer är att jag helt enkelt vet vad jag söker. Så mitt tips till er är att göra en lista över saker ni vill hitta. På det sättet kan ni fokusera på rätt saker. Annars kanske ni går förbi superfynden. För visst har ni kommit hem från en loppis och undrat varför ni inte tittade efter ”just den saken”. Så sätt dig ner och gör en lista som du har i plånboken och fyll på efter hand.

Nu skall jag fixa lite nya buketter till mina badrum. jag skall även kika hur långt Stefan kommit då han ville gipsa väggarna i dag i vår utbyggnad i nedre plan. Övre plan är redan färdig-gipsat!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.