Till Salu på Blocket!


Just nu håller vi på att röja lite här hemma och säljer både det ena och det andra. I helgen har vi sålt matbord med stolar klädda med Designers Guild tyg.

Här näst på tur står denna ljuskrona i vitt men har ännu inte lagt ut den på blocket.

Matbord och stolar är redan sålda, men vi säljer även mattan! Den är 200x300cm och är en utställningsmatta och har en liten skada så den säljer vi billigt men den är jättefin. Den har vi dock inte lagt ut ännu.

Vi har även lagt ut vår soffa i allrummet som vi aldrig använder då vi har TV på nedervåningen, och eftersom vi bara är två personer så har vi bestämt oss för att sälja soffan och i stället göra om detta stora rummet till en ateljé, något vi båda skulle nyttja eftersom vi alltid har nya projekt på gång och det skulle innebära att vi får ytor att jobba på!.

Vi skall också sälja en hylla från Habitat som vi har monterat ner och har i vårt förråd. Hyllan är superfin i vitt med kanter i ek. Det finns total fyra sektioner men här ser ni bara tre. Här ser den ganska liten ut men den är stor och är nedmonterad i molekyler! Det vill säga gavlarna och hyllorna för sig!

Detta är vad vi har hållt på med i helgen! Mer kommer då vi kände att det var dags att röja lite här hemma!

Känns så himla bra när man börjar röja och faktiskt göra sig av med saker man inte använder.

Vi bestämde oss också för att sälja våra två fina sängbord från Bruka Design som vi tidigare hade i sommarhuset. Dom är som nya.

Ni får hojta till om det är något ni är intresserade av!

Kommer fortsätta lägga ut lite saker under veckan!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.