Tips på Hemestra i Göteborg med omnejd och världens godaste våfflor


Nu för tiden är det så modernt att hemestra, och därför vill jag komma med ett hemester-tips. Hemester är som ni vet ett nytt modernt ord för att ”semestra hemma”, och ett mysigt fik som vi ofta återkommer till oavsett årstid är ett ställe som ligger strax utanför Göteborg och heter Brobacka. Brobacka ligger mitt i skogen på en väldigt vacker plats. Det är en röd liten stuga med vita knutar och dom har sedan urminnes tider serverat väldigt speciella våfflor som tillverkas med gamla våffeljärn! Väldigt mysigt ställe som har dom absolut godaste våfflorna jag någonsin smakat.

På senare år har stället sålts och de nya ägarna har fortsatt i samma anda men har utökat både öppettider och meny. De har även lagt till våfflor med handskalade räkor och lite annat smått och gott. Självklart finns även annan fika. Man kan hitta Brobacka på nätet om man vill kontrollera öppettider innan man beger sig dit.

De har även en stor uteservering för fina sommardagar och det är verkligen en fin plats dit man även kan ta med sin hund så länge man sitter på uteserveringen.

Dom har även ett litet sött hus med konsthantverk om man är intresserad av det. Annars åker man bara dig för att fika!

Så det får bli dagens lilla hemestertips från mig

Hoppas ni får en fin dag! 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.