Jag i dag – Dagens outfit


Detta inlägg innehåller reklamlänkar i samarbete med Lindex

I dag tog jag mig en avstickare till min lilla mamma. Alltid lika roligt att åka dit. Vi skall gå på loppisar. Jag skall laga lite mat. Jag har även tagit med mig lite egenbakad fika att bjuda henne på. Sedan blir det så klart promenader med hennes vovve Bosse!

Jeansen jag har på mig har jag köpt på Lindex. Jag tycker dessa har en sådan skön passform med lagom mycket strech och ni hittar modellen HÄR

Den har hög midja, och kanppar i stället för gylf!

Jag skulle vilja ha ett par till i en ljusare nyans också men just nu har dom bara den ljusare med slitna hål, och jag vägrar att köpa trasiga kläder. Där går min gräns! Så jag hoppas att Lindex kommer på att miljövänligt är verkligen inte trasigt med hårda tvättar för att få dom så slitna. 🙂 Jag behöver inte följa modet slaviskt!

Vad tycker ni om att köpa trasiga kläder? Jag såg att till hösten kommer det tröjor som är naggade i muddarna vid ärmslut och hals. Skule aldrig vilja ha det ens om dom kastade det efter mig. Det är min åsikt.

Detta är faktiskt dom skönaste jeansen jag har, och detta är mitt andra par. Dom jag hade innan slet jag ut och när dom gick sönder så köpte jag mig exakt samma modell fast i en mörkare nyans.

Hoppas ni får en fantastisk dag.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.