Vardagslyx för mig!


Detta inlägg innehåller reklamlänkar i samarbete med Adviral

Vardagslyx är nog helt olika för oss alla men vardagslyx för mig kan till exempel vara ett coolt Iphoneskal till min nya telefon! Jag älskar att kombinera färger med det man har på sig för dagen. Ni hittar dessa fantastiska skal HÄR och just nu så kan ni dessutom få 20% på den nya Autumn Winter Collection 2019 med koden: AW19

Koden gäller dessutom både på nya höst kollektionen men också på allt annat! Så passa på!

Själv gillar jag dessa skal nedana llra mest. Jag vill så klart att de skall passa till så mycket som möjligt i min garderob och då gäller det att anpassa färger. Just nu har jag kollat in dessa fina skal.

Jag tycker alltid att man skall ha minst ett svart/vitt skal för det passar till allt. När man har bråttom eller inte har något som passar perfekt då är alltid ett svart/vitt helt rätt! Kan inte bli fel någonsin! Så om man bara vill satsa på ett enda skal då är det just svart/vitt. Detta var extra fint med zebramönster.

Dett annat fint svart/vitt skal är detta! Helt underbart! Lite glitter är aldrig fel!

För mig som älskar blått så kan heller aldrig detta skal bli fel! Älskar det!

Hoppas ni får en mysig kväll. Ni hittar alla fantastiska skal HÄR. Själv längtar jag efter Sushi till middag så nu skall jag bara försöka övertala någon!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.