Känner mig som en vinnare!


I dag känner jag mig verkligen som en vinnare. Jag har kämpat på gymmet i 5 veckor med stenhård träning. De sista veckorna har jag även kämpat och varvat med löpning på löpbandet på gymmet för att springa så länge som möjligt för att lyckas även med min löpning. Jag inser hur viktig min kropp är för att jag skall må bra.

Mitt mål idag var en stäcka på exakt 4 kilometer som jag mätt upp, och man kan säga att det gick långt, långt över förväntan. Både tid och längd.

När jag sprungit 4 kilometer så tänkte jag ”att jag springer lite till för nu är det bara bonus och jag får stanna när jag vill” och den bonusen blev ytterligare 3 kilometer. Man kan säga att min träning verkligen har gett strålande resultat. Så totalt i dag så sprang jag utan uppehåll 7 kilometer i en följd i ett tempo med 6,5 minut/ kilometer. Inte fort på något sätt men ett fantastiskt framsteg för mig som nu kommit igång igen. Mitt mål just nu är att springa så länge som möjligt och egentligen strunta i tiden. Tiden får jag mer aktivt mäta när jag blir bättre och det hoppas jag så klart att jag blir. Jag tävlar som vanligt med mig själv och min egen förmåga!

Jag hade egentligen inte känslan av att vilja stanna en enda gång men efter 7 kilometer började jag känna mig stel i benen. Nu är det viktiga att jag inte skall dra på mig någon skada denna gången. Så himla kloka val, likt dom jag brukar råda andra att göra men alltför sällan gör själv (helt olikt mig för övrigt). Så nu känner jag för att hjula resten av dagen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.