Glädje med extra träningskontroll


Kunde inte hålla mig i morse från att göra en liten extra kontroll. Vilken glädje med en extra träningskontroll när det går åt precis det håll man önskar och man känner det på sig!

I bland är det så att man befinner sig på en platå. Det inträffar med större sannolikhet om man som jag kör både stenhård styrketräning i kombination med lite promenader och övning. Detta beror på att man ofta lägger på sig en del muskler i början och muskler väger lite mer (om än marginellt) i kombination med att man blir av med fett under en tid tar ut varnadra. Det gör att det under en stund står helt still och om man inte känner till det så kan det upplevas som att inget händer. Då gäller det att hålla sig till planen.

Mitt mål är att min kropp skall bli strak igen och skulle jag bara fokusera på vikt så skulle jag bara köra promenader och jogga. Då hade det gått mycket fortare men just nu har jag bestämt att jag vill göra det i kombination för jag vet hur mycket just muskler hjälper mig i vardagen.

I morse hade jag drastiskt gått ner i cenitmeter på flera punkter och i kombination med viktnedgång. Jag kände det på mig för jag kunde se det med blotta ögat men man blir så fantastiskt glad när det verkligen har fungerat.

Ni vet också hur viktigt jag tycker det är att väga sig dagligen och om ni inte läst det inlägget så tycker jag att ni skall göra det HÄR.

Så glöm inte er träning i dag och om ni inte känner för det så gör det ändå, jag har aldrig någonsin ångrat ett enda träningspass, däremot har jag ångrat att jag inte tvingade mig till att genomföra det där passet!

Önskar er en underbar dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.