Den blomstertid nu kommer…


Blommor är en av de absolut viktigaste delarna i en inredning. Blommor kan förgylla den tristaste av inredningar och gör att fokus tas från något man vill se mindre av. Blommor och kuddar skulle jag säga har den effekten. Det bästa är att vid denna tid på året så finns det ett överflöd i naturen av blommor och blad, och man skall inte underskatta enkla blad som solitärer i vaser! Väldigt vackert och kostar inte en krona!

I dag öste regnet ner här i Göteborg och jag beslöt mig därför att gå ut och plocka stora fång av lupiner! Älskar lupiner och när jag var liten så tog vi alltid en promenad längs grusvägar som ledde fram till en stor äng där det en gång i tiden hade legat en handelsträdgård och hela ängen var flylld av vackra lupiner i alla tänkbaka färger. Jag minns gula men i nutid har jag faktiskt inte hittat limegula lupiner men en dag hoppas jag på att se dom igen!

I dag plockade jag alla tänkbara blå, lila, vita och rosa. De rosa är lite mer ovanliga så man blir extra glad när man hittar ett fång av dom!

När vi kom hem så arrangerade jag alla lupiner i massor av olika vaser och ställde på lite olika ställen och orangeriet fick självklart flera stora underbara buketter!

Nu skall jag bara njuta av underverken för det är verkligengen det, ett färghav med alldeles bedårande blommor!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.