Dukningar och att göra fint! 2 kommentarer


Jag vet att jag förmodligen är lite på gränsen till tokig när jag håller på hemma. Jag älskar att göra fint och det är liksom lite som när man var liten och lekte med sina dockor, eller i sitt dockhus. Jag vill att det skall vara perfekt och älskar själva vägen dit så jag gör det inte för någon annan än min egen tillfredsställelse och för att jag tycker det är roligt.

Jag har faktiskt alltid varit lika dan, men nu när sociala medier finns så ser en del vad jag gör och tycker att jag aldrig vilar mig eller sitter ner. Saken är den att det är sådan jag är och alltid har varit.

Till och med min sambo Stefan kan ibland säga ”kan du inte bara sätta dig ner en stund Berith”…och det kan jag så klart inte! Det är emot min natur, och det har ingenting med att vara duktig att göra, det har bara allting att göra med mig som person!’

Jag kan på fullaste allvar pyssla med att göra olika dukningar och ta foton, för att jag tycker det är roligt!

Precis på samma sätt som jag älskar att baka, fixa och laga mat. Därför söker jag ständigt nya idéer och inspiration. Jag älskar färg och kommer aldrig någonsin bli någon beige person, som har allting i beige och bruna toner.

Saken är den att jag tror på att följa sitt hjärta. Det som jag tycker är fint struntar jag högaktningsfull i om någon annan tycker ser ut som trams, för det är nämligen jag som skall tycka om det och ingen annan. Lite så är jag även som person, jag bryr mig inte om vad andra tycker om mig, däremot bryr jag mig mycket om mina nära och kära och skulle kunna vika mig dubbel för att hjälpa till.

Önskar er en härlig måndag!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Dukningar och att göra fint!