Äntligen en ny parfym! 2 kommentarer


Jag har äntligen hittar en ny parfym. Jag har nämligen svårt att hitta dofter som jag tycker passar mig. Jag vill att doften skall vara fräsch, och när jag luktar på parfymer så blir jag mer förvirrad än övertygad.

När jag var på flygplatsen så fick jag lite hjälpa då jag vid flertalet tillfällen har lukat på en av parfym från Gucci.

Äntligen en ny parfym. Normalt så köper jag all parfym HÄR för att det är så extremt mycket billigare. Denna gång gjorde jag ett undantag eftersom jag inte visste om den fanns där och jag tyckte att nu när damen hjälpt mig så vore det oförskämt att inte handla den av henne!

Så om ni liksom jag fastnat för DKNY Delicious och inte kan hitta en ersättare så är detta ett tips. Gucci har dessutom flera dofter inom Gardenia som kanske kan passa dig om du inte gillar just denna!

Ha en fin fortsatt måndageftermiddag!


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Äntligen en ny parfym!

 • Lena

  Hej, tack för tipset! Jag älskar dkny röda äpplet som utgått. Nu blir det till att gå till närmsta butik och testa. Älskar dina dukningar! Jag har mycket liknade färger på mina dukningar härligt!

  • pretty Inläggsförfattare

   Hej Lena,
   Jag min favorit har varit det gröna äpplet i många många år. Roligt att se vad du tycker. Vad glad du gör mig att du gillar mina dukningar. Visst är det underbart med färg. Jag blir så himla glad av det!!
   //Berith