En natt och morgon med regn


Tänk vad lätt man vänjer sig vid solen och tror att det skall vara sol varje dag man vaknar. Kan dock inte direkt klaga att de första 8 dagarna på semestern startat med sol! I natt började det spöregna och allt jag hann tänkta när jag hörde smattret mot fönsterrutorna var att ”skönt jag slipper vattna”.

Två hundar som verkligen vill sitta bredvid mig när jag bloggar! Vad kan man mer begära. Jag har möblerat om lite i vardagsrummet de senaste dagarna och normalt sitter jag på denna bänk, men jag har nu vänt på alltsammans och sitter i stället på en av de gustavianska stolarna som är kontrasten på andra sidan till det moderna. Vovvarna är lätt förvirrade. Hur skall dom nu kunna sitta bredvid mig!? 🙂 Dom vill vara tätt intill!

Även om inte solen skiner ute, skiner den inne i mitt sinne! 🙂 Blomster på bordet gör dagen underbar! Mina nya loppisfynd fick också vara med, och de vackra gröna ljusstakarna har jag fyndat på en annan loppis för 20 kr/styck!

Tänk att man bara kan använda vackra små glas och sätta en endaste blomma i glaset och det ser ut som en hel härlighet!

Det är inte alltid som more is more…

Ljusen har jag fyndat på Ikea när dom hade rea på färgen. Passar alltid på att köpa färggranna ljus så fort jag kommer åt. Är dom på rea då köper jag dom direkt. Jag vet att jag alltid får användgning för dom när jag minst anar det!

Vad mer kan man begära av sommaren än färska blommor på bordet varje enskild dag! LOVE!!!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.