I dag blir det fredagsfeeling med 3-rätters


I dag har jag fredagsfeeling eftersom det är Skärtorsdag i dag och dagen innan en ledig dag i morgon som råkar vara långfredagen. Så i dag blir det fredagsfeeling med 3-rätters middag! Inte mer än rätt inför en långhelg. Till råga på allt så står solen högt på himlen och jag kan till och med känna lite värme i luften. I dag slutade jag jobba klockan 15:30 för det kändes rätt i dag!

I dag blir det fredagsfeeling med 3-rätters
I dag blir det fredagsfeeling med 3-rätters och påskhare med placeringskort

Jag har roat mig med att göra ett fint dukat bord med påskliljor. Tagit en massa rosa Petunior som jag tagit från mina förodlade plantor. Så härligt när man kan göra ett helt hav av blommor som dekoration. Som vanligt har jag sockrat glas och dagen till ära har jag dukat med påskharar med rosett!

Ett hav av petunior till dukningen
Rosa känns som en självklart färg så här på våren

Tänk vad enkelt att bara klippa blommor från petuniorna och dekorera med. Det blir så himla vackert och effektfullt!

3-rätters middag

Vi kunde inte bestämma oss vad vi skulle äta i dag så det blir vår vanliga fredags-meny! Laxkanape till förrätt. Laxpaket till varmrätt och en dessert med en Brownie till kaffet som jag gjort en chokladganash till och en med björnbär! Skall bara dekorera och sedan servera!

Jag skall fotografera min kaka och visa er sedan och ge er recept på det jag gjort som en liten enkel dessert! Önskar er en härligt start på en härlig helg!!! Nu skall jag dekorera lite mer!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.