Min lilla enkla dukning från gårdagens middag!


Att jag älskar färg är ingen hemligehet. Inte heller att jag älskar blommor! Så jag plockade in massor av vackra luktärtor i går och som grädden på mosen så plaserade jag mitt allra senaste projekt från min loppishandling, nämligen en vas byggd med kaffekoppar och vackert porslin!

Jag blir lycklig av att pyssla. Det är lite som när man ”lekte” när man var liten. Man befinner sig på något sätt i sin egen bubbla!

Servetterna kommer från Gekås i Ullared där dom kostar 7:95 kr/ pkt. Jag köper alltid ett helt gäng. Dom servetterna med prickar i glada färger som går alltid åt! Det är mitt sätta att unna mig lite vardagslyx. Jag får 4 pkt på Gekås i Ullared, när jag annars skulle få betala säkert någonstans mellan 29-39 för samma servetter här hemma.

Underläggen som egentligen inte duger till något annat än som ren dekoration! Jag har köpt dom på Gekås i Ullared för 9 kr/styck om jag minns rätt. Hittar alltid nya underlägg där! Jag försöker alltid titta förbi alla mängder av saker som finns det för att hitta gobitarna! Måste tillägga att jag älskar Ullared!

Den vackra Paellan i sin stekpanna som ni kan läsa mer om i mitt förra inlägg HÄR! Älskar den! Jag är av den fåniga sorten så jag vill helst lägga mina nyinköpta prylar bredvid sängen…skulle dock te sig ganska konstigt att sova med en stekpanna…hihihihihihi

Ser ni den vackra färgen, kan inte förstå att jag inte hittat dessa innan!

Så enkelt och ändå så fantastiskt gott och ni kan även hitta receptet står i det tidigare inlägget om ni trycker på länken vid bilden ovan.

I går öste regnet ner här men när man sitter med dessa vackra bilder så gör det inte alls så mycket. Stefan är ute och sågar till fönsterlister och slipar och gör dom snyggare än innan.

Hoppas ni får en fortsatt underbar lördag. Min känns som om min varit så där fantastiskt vilsam och underbar!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.