Min söndagmiddag i bilder!


Tänkte visa er min söndagsmiddag i bilder med duking jag fixade i går kväll. Jag har haft lite pyssel för mig i helgen. En av de saker jag pysslat med var att ta bort julen till största del. Jag har satt ett mål att ta bort allt innan januari är slut. Mitt fina matrum fick en fin bukett i lila och sedan dukade jag till en Paella på kvällen.

Min söndagmiddag i bilder!
Min söndagmiddag i bilder!
En dukning med vår som tema

Paella till söndagmiddag är så gott

Paella är så himla gott, man kan liksom inte få nog. Det blev två portioner tills i morgon kväll när jag kommer hem från jobbet så det blev perfekt! Ni hittar mitt eget recept HÄR

Paella är så gott
Paella är lätt att laga och så gott
Vovvarna är så klart med och får smaka

Dukning och pryda bordet med blomster

Det är en fröjd att duka och pryda bordet med blomster tycker jag! Hoppas ni gillar min söndagmiddag i bilder. Jag älskar att hålla på och får liksom aldrig riktigt nog. Det behöver inte vara dukning utan det är själva tillfredsställelsen att göra fint över allt!

Min söndagmiddag i bilder!
En vårlig bukett i lila
Min söndagmiddag i bilder

Nu är det ny veckan igen och denna veckan är lite speciell för jag skall operera mig. Inget jag oroar mig för men jag får ta en semesterdag och jag vet inte riktigt hur jag mår efteråt. Men härligt att ha gjort lite vår hemma i alla fall.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.