NU firar jag semester! 3 kommentarer


Äntligen, äntligen är den här. Min efterlängtade semester! Så härligt!

Vi har planerat denna dagen och till middag blir det min favoritpasta! Nämligen Radiatore med valnötter och mozzarella som ni hittar receptet på HÄR. Ni måste prova även om det inte blir just idag för eran del!

Vi började eftermiddagen till ära med ett glas Cava, jag dricker normalt sett inte alkohol, inte av någon särskild anledning mer än att jag tycker inte att jag varken behöver det eller vill ha det. Men när man firar något är det roligt med ett glas champagne eller Cava som det blev i dag! Kan även sträcka mig till kaffedrinkar någon gång med det är allt i alkoholväg jag dricker. Med andra ord extremt sällan! 🙂 🙂

Nu får jag möjlighet att hålla till i den här miljön hela semestern och jag ÄLSKAR verkligen mitt hem och alla mina blommor och växter!

Så med detta inlägg så vill jag säga SKÅL till er alla där ute, som har, har haft eller skall ha semester! Underbara svenska sommar! Att just denna dag blev en sådan fantastiskt fin dag!

Till skillnad från många bloggar så älskar jag att blogga under min semester så jag kommer förmodlen blogga mer än annars! Hoppas ni tittar in lite då och då, eller varför inte flera gånger om dagen!

Önskar er en underbar fredagskväll! Puss och Kram på er allihopa!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 tankar om “NU firar jag semester!