På utsidan regnar det men på insidan skiner solen!


Här i Göteborg regnar det idag. Men vad gör väl det. Då finns det desstå bättre anledning att hitta på roliga saker på insidan.

Visst blir man glad! De nya tallriksunderläggen köpte jag på Ica Maxi för 10 kronor styck! Perfekt färg!

Jag fortsätter att duka och göra fint inför lunch och i går gjorde jag Thai Kycklning med röd curry och kokosmjölk. Väldigt gott. Jag har mitt eget recept och jag har alltid minimasj, röd paprika och broccoli i förutom det självklara, kyckling, kryddor och sweet chilisås. Jag skall lägga ut receptet på detta under morgondagen.

Jag skulle kunna ha ett helt hus med olika matplatser, massor av porslin och bestick och glas. Dröm!

Att jag älskar porslin är ingen hemlighet, och att jag har alla serier av Designers Guild serviser från Rosenthal är inte heller någon hemlighet men kanske lite galet.

Jag har roat mig i dag på mitt eget lilla vis och bakat hallongrottor och färdigställt mina krokofanter. Receptet till krokofanterna hittar ni HÄR. Jag är så nöjd med mitt eget recept och min egen beskrivning hur man gör. Det blev faktiskt riktigt bra! Dom blev ett riktigt lyckopiller för någon som älskar färg!

Prövade att lägga dom i en av mina glasburkar och det blev fint! Så där kan jag hålla på outtröttligt! 🙂

Nu har jag stoppat in 3 plåtar i ugnen med fröknäcke också. Härligt att vara förberedd för arbetsveckan. Det är min melodi!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.