Att få en ny familjemedlem


Nu har det gått lite drygt ett dygn med vår nya lilla familjemedlem. Allting har gått fantastiskt. De andra vovvarna har varit gulliga ock kloka, och då Popcorn det senaste året har blivit mer förståndig, så har han visat att han är oerhört duktig och vet precis hur han skall vara. Han kollar också Fonzen lite extra noga så att han inte gör något som kan vara dumt mot lille Mini-Boss. Så den lilla lilla  oro jag hade för just Popcorn är helt borta. Han har varit så duktig och förståndig. Som en storebror.

Hundar är ungefär som barn, när det kommer en ny medlem så löper man risken att de blir avundsjuka på varandra och det är just det man måste motverka. Att det är ännu viktigare att de känner än mer hur mycket man älskar dom. Man måste trots allt gossa väldigt mycket med den lille för även det är viktigt. En ny liten medlem skall introduceras i ett nytt hem.

Nää Bibbi jag vill vara kvar här!

Lille Boss har varit så rolig i dag. Det är mycket fart i honom och Fonzen leker lite med honom, men vi låter dom än så länge bara få väldigt korta stunder med bus, så att ingen blir trött eller irriterad! Alla har det mysigt och i går kväll så satt vi allihopa i orangeriet. Popcorn och jag satt i en stol och jag hade Boss i knät och Stefan och lille Fonzen satt i den andra stolen och så alternerade vi lite.

Korgen då kanske ni undrar över. Korgen fick jag av min mamma 1999 när jag skulle skaffa min första hund. Sedan dess har alla mina hundar haft den och jag har sytt ett litet innanmäte med en kudde i Designers Guild tyg som hängt med i alla år. Så även för lille Boss. Det finns inget bättre än korgen

Korgen är bra för då kan han fortfarande sova men vara med mig hela tiden. Så dels så kan han följa med överallt men jag flyttar även med honom så att han aldrig skall vakna ensam utan vi är alltid där.

Då lär sig också Fonzen att den i bland flyttas men han ligger snällt kvar och sover lungt och känner sig trygg i sitt nya lilla bo!

Hoppas ni får en fantastisk dag! Här börjar den med bus! 🙂

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.