Tomaterna i orangeriet!


Nu blir det massor av fokus på min lilla vovve så klart men jag måste blogga om mina fina odlingar också fast jag egentligen bara vill skriva om min vovve som är så fin så jag går av på mitten!

Men…lite mellan blogginläggen om min fina Mini-Boss så får jag skriva lite om odlingarna också.

I går när jag kom från jobbet så tittade solen fram och det kändes som en riktigt sommardag förutom den konstiga känslan att det inte finns ett enda löv på träden än utan allting är brunt! Jag satte mig med lilla Mini-Boss och bara njöt av honom och av mitt vackra rum och dagen.

Stefan åkte och handlade och gjorde min favoritpasta för jag fick välja mat då jag inte sovit en blund i natt. 🙂 Fast jag är lika glad ändå! Jag ville vara helt säker på att lille Boss mådde bra och för mig tycker jag att de första dagarna är avgörande, om jag får sova lite mindre spelar ingen roll.

Men så till mina fina odlingar. Tomaterna i orangeriet ser nu ut att ha tagit sig ordentligt och plantorna är både kraftiga och fina. Flera av dom blommar redan och det bådar gått för framtida skörd hoppas jag!

Det är så härligt att odla och för er som funderat på att bygga växthus eller orangeri så kan jag bara rekommendera för det är vi helt överens om här hemma att det är det bästa vi har gjort!

Hoppas ni får en underbar kväll. Själv skall jag mysa med min lille Boss!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.