Att ta foton på mina älsklingar!


Av alla mina hundar jag haft så är Fonzen den som är absolut lättast att fotografera. Det är precis som om han älskar att vara på bild och själv är medveten om hur fotogenisk han är!

Sen har vi motsatsen. Den söta vovven Boss, som inte kan vara still så fort jag tar fram mobil eller kamera! De bästa bilderna jag har på honom är när han var valp och låg och sov, och så en och annan bild där jag tagit 100-tals foton och ett enda blev bra! Han vill bara inte vara still, det är precis som om han förstå att det är en kamera och då vill han inte vara med!kkk

Min lilla Fonzen har det vackraste av ansikten. Han är som en liten nalle med helt svarta ögon som ingen kan motstå!

Han är så lugn och fin förutom när vi möter andra hundar. Han tror att han skall göra som Popcorn gjorde, morra till andra hundar men egentligen vill han prata med dom. Vi över varje dag och han blir bara duktigare och duktigare och det är så roligt att se och jag blir så stolt över honom.

Däremot är han extremt beskyddande mot Boss, ingen får helst komma nära och när vi är ute och går så är det honom han vill skydda!

Han har ett hjärta av guld och han låter Boss göra nästan vad som helst, men när han nått sin gräns så morrar han och då försvinner Boss med blixtens hastighet…hahahahah…kul eftersom vi vet hur snäll Fonzen är, så är det lite roligt att Boss har så stor respekt för honom, men självklart med all rätt, han är störst och vet bäst!

De här två fotona nedan här fick jag ta med nöd och näppe och då blev dom lite grodperspektiv, men det var allt han tillät! 🙂

Han säger ”nej Bibbi, jag vill inte”.

Dom är så himla fina mina små vovvar och jag älskar att ha två fina blenheim och jag skulle kunna tänka mig en tredje i samma färg.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.