Ett steg ytterligare i sovrummet…


Jag håller på och gör om lite varstans hemma och det går med små steg framåt. Det är alltid så att jag själv självklart kommer i sista hand men i dag rullade jag på en matta för att göra nästa steg i det rummet som nu är tapetserat med Caprifoglio från Designers Guild. Caprifoglio är en av de senaste tapeterna från höstkollektionen från Designers Guild. Snart är även gardinerna färdiga och skall också komma på plats.

Jag brukar alltid tala mig varm för mattor. En matta tillför så otroligt mycket till ett rum var man än lägger dom. Som här i mitt sovrum har jag en matta som är 250×350 cm som är ett nytt och större mått på mattor från Designers Guild. Innan hade jag två mattor under sängen i måtten 160×260 cm och det fungerar bra det också. Så här ser det ut med mattan på plats. Det är fantastiskt skönt att sätta fötterna på men även så adderar det värme till rummet.

IMG_2010

IMG_1987

IMG_2008

IMG_2007

Bäddade med nytt sänglinne också detta från Designers Guild. Har ännu inte bestämt mig för om vad rummet skall ha för sängbord eller om jag skall behålla de som var här innan, men det lutar åt något annat. Vad får ni se senare! 🙂

Sänglinnet heter Ghirlanda Ecru och ni hittar det HÄR tillsammans med många andra fina sänglinne. Kuddar är ingen bristvara i mitt hem direkt. Nu skall jag bara slutligen bestämma vad som får vara i just detta rum. Men jag byter också hela tiden för att göra rummet levande och att det förändras i bland.

IMG_1993

Tog lite mer foto för att också se de steg som tas senare lite mer tydligt. Mina fina hissgardiner som jag sytt är mörkläggningsfodrade så när jag hissar ner dom så blir det kolmörkt i rummet och dom går helt i hop med den vackra tapeten Caprifoglio från Designers Guild.

IMG_2005

Den lilafärgade längden som ni ser skall bytas ut och ny gardinstång skall upp, men det blir nästa steg. Just nu passar dom ändå bra in i rummet eftersom färgen lila dominerar.

Det vita skåpet med glasdörrar skall målas. Ni får se resultatet vid en senare uppdatering.

IMG_1996

IMG_1986

Förutom sängbord så saknas också sänglampor och belysning i stort, men det kommer också komma på plats.

IMG_1988

Jag vet i alla fall en liten filur som gillade mattan! Hur söt är min lilla Popcorn! 🙂

IMG_1985

Som sagt ni skall få se när jag får upp gardinerna och det blir troligast i nästa vecka. Jag tycker det skall bli väldigt spännande själv. Men varje litet steg är roligt när man gör om! Ni hittar hela sortimentet från Designers Guild i vår webshop www.prettyhome.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.