Gårdagens middag och årets första dag 2022!


Gott Nytt År och God fortsättning på det nya året. Hoppas ni hade en fin kväll i går och att ni firade på det sätt ni vill göra. Vi har alltid en lugn nyårsafton för vi ägnar den till 100% till hundarna för att det skall slippa vara eller bli rädda för allt smällande! För oss är det viktigt och vi gör det fint och mysigt här hemma där hundarna står i centrum!

Nedan ser ni bilden på vovvarna och deras förrätter jag gjorde till dom!

Gårdagens middag och årets första dag 2022!
Gårdagens middag

Dukning och fix med vovvarna

Vi hade en jättemyisg dag! Fixade och dukade och bara tog det lungt. Fixade en marängsviss strax efter lunch så att den skulle få stå till sig och senare på eftermiddagen förberedde jag räkcocktail till förrätt. Varmrätten gjorde jag en timma innan det var dags för middag. Det blev helstekt fläskfilé med hasselbackspotatis, sparris och en pepparsås.

Gårdagens middag och årets första dag 2022!

Fina förrättsglas till vovvarna

Eftersom det är hundarna som är i centrum så gjorde jag förrätter till dom i glas som jag köpt tidigare på dagen på en loppis som jag skrev om i ett inlägg i går. Jag sockrade glasen och gjorde små cocktail av köttbullar, korv och grynkorv. Ställde in dom i kylen tills det var dags! Behöver jag säga att dom ÄLSKADE sina förrätter! Klart att vovvar också vill äta trerätters på nyårsafton. Allt annat är otänkbart!

På deras cocktail satte jag en korv på kanten i stället för en citronskiva. Tror dom uppskattade sin cocktail väldigt mycket! Jag är faktiskt helt säker. Dom kunde knappt koncentrera sig på fotografering!

Vi tittade på en serie senare på kvällen innan 12-slaget! Hundarna låg i knät och mös tillsammans med oss och åt chips. Kvällen blev precis så mysig som vi hoppats på!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.