I dag är ingen vanlig dag för det är Fonzens födelsedag!


I dag fyller min lilla fina vovve 5 år. Som jag berättat förut så föddes han väldigt väldigt liten så det var länge osäkert om han ens skulle överleva. Min uppfödare Lena fick mata honom med flaska och säkerställa att han höll värmen!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Fonz4-1024x768.jpg

Min lille Evian som han hette innan han kom till mig, är den sötaste vovven i hela världen och jag har alltid kallat honom min lilla sagovovve. Helt enkelt för att han är så himla söt!

Han har också alltid varit den snällaste och gossigaste vovven man kan tänka sig! Han vill bara mysa och ha det bra!

Då som nu så spelar det ingen roll hur man tar bilderna, han är helt enkelt så vacker så på varje bild blir han så himla fin!

Det finaste mor hade satte hon på bordet! Jag har så mycket fina bilder på Fonzen så i detta inlägg så får det bli bilder på honom när han var just valp. Han fick sitt namn från min första vovve som hette Alfons men som fick smeknamnet Fonzen och jag lovade mig själv att om jag någonsin fick en vovve lik honom (han var också Blenheim) så skulle han få namnet Fonzen!

Här bredvid min första Apple Watch, han var så klart med när jag handlade den och stod i kö till Apple butiken!

Här äter han sin första spagetti med köttfärssås, något som är hans favorit idag! Han vill ha ost på! Han är en liten lyxvovve!

Som alla mina vovvar så fick han alltid följa med i korgen som är inredd med Designers Guild barntyg och där tyget går ta bort med kardborrebannd och alla delar är stoppade med skum så att det är mjukt och skönt överallt. Fonzen älskade sin korg!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är IMG_9537-2-1024x685.jpg

Bildskön som få! Men så fantastiskt söt vovve så alla smälter!

I dag blir det firande av min fina vovve. Det blir så klart tårtkalas och lite presenter. Just nu sover han i Stefans knä där han ligger ihopkrupen!

Hipp Hipp Hurra för min söta lille Fonzen!!!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.