De olika skepnaderna av ett orangeri!


Ett orangeri följer årstiden. Jag vet faktiskt ingenting enskilt förutom människor och hundar i min närhet som skapat och skapar så mycket glädje i mitt liv!

Efter byggnation och första sommaren så stod det där som ett monument! Titta på himlen! Hela huset och hela vår miljö kretsar i dag kring orangeriet och det är en sådan fantastisk plats!

Allting blev i detalj precis som jag vill ha det!

På vintertid är det som att sitta i en varm omslutande plats! Vi har ätit oändliga middagar här ute och det är så härligt och vi tar varje tillfälle. Vinterskruden är underbar. Att ta på sig sina uggs och gå ut och äta middag. Där inne är det varmt och omslutande!

Sommaren med en bild från köksträdgården som ligger lite längre ner än själva orangeriet! Här odlar jag delar av min självförsörjning. Love this! Det finns också ett sentimentalt minne här, och det är grinden från mitt sommarhus som jag så högt önskade att kunna få använda en dag! Här sitter den nu!

Min lilla köks-trädgård älskar jag och jag försöker varje år att utveckla den lite grand! Hoppas också att nu när vi bygger klart att det skall bli lite nya delar att odla på!

Mina underbara fjärilsbuddleja i min favoritfärg lila! Dom dignar varje sommar och i år har jag klippt ner dom som vanligt för rikligare blomning!

Det finns två stycken som verkligen vill vara här och varje morgon så vill dom vara med och öppna upp!

Om ni funderar på att skaffa ett växthus eller orangeri. Gör det säger jag bara, om ni har intresset! Ni kommer aldrig att ångra er! Jag älskar detta ställe och att det kunde bringa så mycket glädje det kunde jag inte ens föreställa mig!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.