Det är ingen vanlig dag för det är… 2 kommentarer


….Popcorns födelsedag! 🙂 🙂 🙂 Hipp, hipp, HURRA. I dag fyller Popcorn 3 år. Denna supermysiga Cavalier i färgen Ruby är verkligen en liten speciell Cavalier precis som alla mina Cavalierer varit!

Självklart firar vi hundarnas födelsedagar här hemma. Man får självklart tårta, och så får man önska sig vad man vill till middag. Popcorn önskade sig kycklingklubbor och självklart får hans kompis vara med och få samma så det inte blir orättvist. Hur jag vet vad det önskar sig att äta? Va, vad är det för konstig fråga? Jag frågar dom så klart!

IMG_3035

Lille Fonzen har just fått lära sig att växla mellan två komandon, nämligen ligg och sitt. Ibland blir det lite fel men det är helt ok.  I detta hem lär vi oss bara saker med belöning för det funkar så himla bra. Så denna gången gjorde han ligg i stället för sitt, men vem kan motstå dom ögonen. Dessutom är han så himla duktig när vi tränar och han gillar det så mycket att det är inget att bry sig om i ett sådant här läge med kyckling framför nosen! 🙂

Som vanligt kör vi att dom skall titta mig i ögonen tills jag sager det förlösande ordet ”VARSÅGOD” och som ni ser är dom väldigt koncentrerade! 🙂 Mina troll!!!

IMG_3039

Min fina Popcorn, tänk att han är min 6:e Cavalier och Fonzen den 7:e.

IMG_3042

Alltså dom här två killarna är så himla söta så man smälter bara man ser dem. Varje dag när jag kommer hem kommer dom i racer fart och vill bara pussas. Jag älskar dessa två ända till himlen och tillbaka!

Efter en promenade var det dags för tårta. Popcorn älskar Prinsesstårta, kanske för att han är min Prins!

IMG_3045

Även min fina lille Fozen fick en present. Lite olika storlek på tuggbenen bara! 🙂 Fonzen är fortfarande väldigt liten trots att han snart är 7 månader!

Tårtan verkade smaka gott!

Mmmmm är den verkligen till mig. Jag brukar inte få röra något på bordet annars….men hon säger att den är till mig!

IMG_3051

Mmmmm den är verkligen god!

IMG_3054

IMG_3058

Sedan var det dags för presenten…ett tuggben.

IMG_3060

Jag vill fylla år varje dag!

IMG_3063

Härlig dag och det värmer i hjärtat när jag tittar på dessa små troll. Älskar dom och blir glad varje morgon jag vaknar och har dom runt omkring mig! Skulle kunna skriva om dom i alla oändlighet! Varje dag uträttar dom små under som får mig att le….

 

 


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Det är ingen vanlig dag för det är…

 • Pernilla

  Åh ett jättestort (lite försenat) GRATTIS och massa kramar till lilla Popcorn på födelsedagen
  önskar / Pernilla och Manda

  Berith, nu ska det finnas mail till dig med lite bilder bl.a. Hoppas att det kommit fram.
  Kramar till dig också från oss

  • pretty Inläggsförfattare

   Hej Pernilla,

   Har fått mailen men bilderna ser jag dessvärre inte, de går inte att spara, kan vara min webbläsare. Kolla om du kan skicka med dom utan att lägga dom i mailet d v s bara som attachment. Jag har inte hunnit svara för jag har haft så mycket omkring mig men väldigt roligt att läsa och jag skall snart svara och vad spännande med en vovve till! Det där måste vi prata mer om :9 och nagellack förstås.

   Många kramar från alla oss till dig och söta Manda