Efter fika blir det bad av hundar! 2 kommentarer


I dag har jag varit i gång sedan tidig morgon. Jag har varit på Power Walk, sedan tog jag bilen och åkte och plockade kantareller till lunch-smörgårsar. När jag kom hem gjorde jag just smörgåsar med kantareller, och Stefan fick rensa svampen. Sedan gick jag och Stefan ut tillsammans med hundarna en långpromenad!

När vi kom hem blev det fika med tårtan som jag bakade i går och efter tårta blev det bad av hundar! Att bada två hundar är ingenting när man bara har två hundar. När jag hade 4 hundar samtidigt så kan vi kalla det eftermiddagsprojekt! Klart det tar lite tid, men jag började redan i går kväll att kamma och klippa dom och klippa klor och tasshår. Då blir det lite enklare när man skall bada. Jag använder både hundschampo och balsam. Cavalierer har så mjuk päls från början, men jag upplever att det tovar sig mindre om jag tar i balsam och så luktar dom så gott!

Halkmatta i botten på badkaret så att dom inte skall bli rädda!

Alltid när jag badat dom så är det som om dom känner sig extra fina! Dom brukar somna i en hög! Stefan fick föna vovvarna medans jag bäddade rent sängen och tvättade sängkläder. Nu sitter jag här och skiver om dagen!

Hur söta är dom inte! Jag kan bara titta på dom hur länge som helst!

I kväll är det jag som fixar middagen. Oftast så gör Stefan middag på vardagar och eftersom jag gillar att laga mat så brukar jag ta helger, men vi har egentligen inget uppgjort utan det faller sig naturligt! I dag har jag tänkt göra en variant av Chicken Thai med jasminris och sallad!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Efter fika blir det bad av hundar!