Hur jag helst tillbringar mina helger!


Om jag får välja helt fritt själv så vet jag precis hur jag helst tillbringar mina helger. Jag älskar nämligen när det är full rulle, och när jag känner att jag får mycket gjort av allt!

Denna helgen har varit precis en sådan. Vi har både jobbat med huset men jag har även hunnit med att träna, baka, laga mat, pyssla med vovvarna och planera för inredning!

Jag älskar också när det finns tid över för att bara göra fint. Saken är den att jag gör det för min egen skull för jag älskar när det är fint omkring mig! Jag tycker att det är som roligast när jag är tvungen att vara simultan men på ett eget planerat sätt. Det vill säga när jag får göra mycket eller lite av allt möjligt!

Just nu är jag i full gång med att planera alla rum som skall inredas! Jag har ännu inte bestämt mig för om jag skall återanvända vissa tyger från mitt sommarhus som jag fullständigt älskar! Så just nu sitter jag bara att går i genom massor med tyg- och tapetböcker! Roligt men lite rörigt i mitt huvud just nu!

Hittade lite inspiration för mig själv till lampskärmarna jag håller på med! Så kul!

Älskar tyget med ränder i soffan. Skulle vilja ha det som gardintyg, fast jag vet inte var. Just nu bara jag tittar och noterar vad jag gillar!

Tapeten nedan är underbar. Finns i flera färger!

Detta nedan är en av mina absoluta favoritbilder. Gardintyget med silver och blommor i blått, rosa och lila har jag och det är det jag funderar på att återanvända! Vi får se!

I dag är det måndag och jag har sjukt mycket att göra på jobbet. Men inte är jag ledsen för det. Jag har ett jobb som jag gillar och det händer hela tiden nya saker på jobbet. Precis som jag vill ha det!

Hoppas ni får en superstart på er vecka. Nu kör vi på med träningen också. En bra träning är alla träningar som blir av, kom i håg det. Kom också i håg att det är sällan (läs aldrig) som man ångrar en träning!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.