Sängkläder från Designers Guild


Jag är på gång att beställa lite sängkläder till mitt eget sovrum. Det finns så många vackra sänglinnen att jag har svårt att begränsa mig. Det kommer nog bli ett helt gäng. Å andra sidan gör inte det så mycket för när man har hundar som ofta sover i sängen så behöver man lite att byta med!

Det här är nog detta nedan som jag är mest sugen på! Det är också det som skulle fungera bäst med hur soverummet ser ut just nu!

Mitt sovrum går i lila toner och tanken är att jag skall göra om sovrummet. Men med nuvarande byggnation som vi håller på med så står det inte överst på listan! Utan snarare sist! Så om jag köper nya sänglinnen som inte skulle passa den nya inredningen så är inte det hela världen. Jag köper alltid sändlinne från Designers Guild. Jag tycker att dom håller så bra och att de inte bleks i tvätt och när man har hund så tvättar man dom väldigt ofta!

Så här kommer lite härlig inspiration om någon mer än mig är på gång att köpa nytt till sovrummet!

Bilderna är lite gryniga för jag tog bilder från ett häfte med sängkläder och det blev inte riktigt bra, men ni kan i alla fall se hur dom ser ut här!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.