Thaikyckling till middag!


I går kväll blev det Thaikyckling till middag! Jag serverade det tillsammand med en en sallad med tomater och avokado! Jag försöker alltid laga någon mat som vi även kan ha på måndagkväll. Det är så skönt att ha planerat måndagen! Så när jag kommer hem i dag är middagen redan klar. Allt förutom ny sallad som skall fixas!

Thaikyckling

Markimekko och värmeljus

Nu när hösten är här har jag börjat tända värmeljus igen. Jag har 10 stycken Marimekko-skålar i olika färger som jag köpt för många år sedan. Perfekt i detta lilla fönster som vetter ut mot gatan. Det blir så himla fint. Minns att jag tyckte de var dyra när jag köpte dom, men nu är jag glad att jag gjorde det. Det är ganska typiskt mig att köpa detaljer som jag verkligen vill ha och lägga lite mer pengar på det. Sedan använder jag dom år ut och år in. Dessa köpte jag för säkert 10 år sedan!

Marimekkoskålar i 3 olika färger och 10 till antalet!

Thaikycklingen blev riktigt gott. Vi har verkligen haft en riktig mysig helg där vi både fått massor gjort och även hunnit med att göra det mysigt. Just nu använder vi vårt matrum fast det är långt i från klart.

Vi måste hinna med andra saker som är mycket viktigare innan vintern kommer. I detta rum är det bara ytskikt som skall fixas och sedan skall vi fixa nytt matbord. Men så länge så sitter vi här och myser för vi fullkomligt älskar rummet med allt underbart ljus från flera håll utan att solen ligger på! Det är det bästa!

Sedan skall det upp speglar och detaljer och gardiner som jag redan har tyg till, men det får vänta lite grand.

Dukat bord där väggar inte ens är spacklade ännu!!

Använde också min skål som jag fick av mamma i födelsedagspresent! Passar så fint till mitt porslin med turkosa detaljer! Jag hann iockså att bada båda vovvarna i går och göra dom fina och även bädda rent i sängen. Plockade buketter ut till alla bord på insidan så det är riktigt mysigt. Det håller i alla fall minst en vecka!

Nybadade vovvar som luktar så gott!

Hoppas ni har en mysigt och bra måndag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.