Vår utbyggnad med 18 meter räcke!


I helgen har Stefan jobbat på med alla räcken som skall mattas ner för att vi skall kunna måla dom i en annan kulört! Vi vill gärna behålla orginaldetaljer på huset särskilt det som syns från framsidan då vi tycker att det blir snyggast!

Dock har aldrig någon av oss gillat den gröna färgen på befintliga räcken så Stefan har mattat ner 18 meter räcke. Det är det vi behöver för att det skall räcka till samtliga ställen! Balkong, och två terrasser.

När jag tränade i lördags, så höll Stefan på med räckena när solen tittade fram, men han gjorde också en stor del på fredagen. Det är så mycket detaljer som tar tid och som måste göras som man inte tänker på. En sådan detalj är alla räcken.

Vi har lyckats samla på oss en del eftersom många grannar har tagit bort sina räcken och istället byggt räcke av impregnerat virke. Det har vi också gjort på baksidan, men på framsidan har vi haft en plan att vi vill ha orginalräcke fast i grått som kommer passa fint till vårt hus. Så vi har haft merparten av alla räcken på lagret där de har stått i nästan 2 år. Nu äntligen kommer dom till nytta!

I går lastade Stefan samtliga räcken och åkte i väg för att lackera dom. Vi får se hur dom ser ut när vi får dom tillbaka. Vi har kontrollerat med tillverkaren så att det blir rätt RAL färg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.