En morgon inför operation


I morse var det inte en vanlig morgon. Vi gick upp lite senare än vanligt eftersom Fonzen inte skulle få någon mat inför sin operation. Att gå upp lite senare betyder 06:00. Jag fick göra en liten undanmanöver för att Boss skulle få möjlighet att äta frukost. Så det blev lite kamning av pälsen på Fonzen i morse undertiden som Boss fick möjlighet att äta!

Fonzen är min lilla sagohund. Han har ett uttryck som ingen annan Cavalier. Han har ett så gulligt ansikte att man skulle kunna drunkna i hans ögon!

Oftast så hittar man dom tätt ihop. Dom sover i hög!

Jag känner mig mer nervös när en av vovvarna skall opereras än om det hade handlat om mig själv! Det kanske ligger i sakens natur! För egen del är jag aldrig nervös.

Vovvarna är alltid med oss, vad vi än gör! Dom älskar orangeriet och om jag är på väg dit ut så flyger dom upp i varsin stol!

Fonzen har sämre tänder än mina andra hundar trots att vi borstar dom och trots att han inte är så gammal. Det är väl som med oss människor att en del har bra, och andra sämre tänder. Nu hoppas vi att detta skall gå bra för det är superviktigt att en vovve inte har ont. Det är lite extra svårt med djur som inte kan säga till.

Titta på denna sötnosen!

När man skall få mat, så får man vänta på sin tur…

Dom är aldrig långt i från varandra, och Fonzen vakar som en hök över Boss, så han inte råkar illa ut! 🙂

Jag hoppas det skall bli bra idag efter operationen, men jag befarar att han kommer vägra äta när han vaknar för det kommer göra ont i munnen så jag sitter här och funderar på vad jag skulle kunna ge honom. Leverpastej kanske!

Efter operationen så kommer definitvt blir lite fjäskande för Fonzen i dag. Jag skall hämta honom i eftermiddag från veterinären!

Nu hoppas vi att allt går bra, och att min fina Fonzen trots allt kommer må bättre efter detta ingrepp!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.